Category: "interactive fiction"

lesz egy ilyen + napló + tévé

lesz egy ilyen + napló + tévé

Remélhetőleg még idén elkészül, és a komolyabb hyperlinkes - interactive fiction-ös írások lesznek benne összegyűjtve, feljavítva, kiegészítve, bővítve, stb. Elsősorban ekönyv lesz, de lesz belőle x db kinyomtatott példány is, a tervek szerint. Most annyira fellelkesültem, hogy alig foglalkozom más dolgokkal.

https://yesok.hu/lesz-egy-ilyen?download=200

Más téma: Mostanában megint kellene naplót vezetni, ahova leírom a reflekcicáimat. Megmondom őszintén, a legegyszerűbb, ha ide írom. Nem a magamutogátas miatt, egyáltalán, hanem mert mindig van nálam valami okoseszköz, és azt hiszem, ennek a CMS-nek a legegyszerűbb a kezelőfelülete, ami ezen az oldalon fut. Ennyire puritán az ok. Nem akarok naplót hurcolni magammal, a szövegfájlok mindig más eszközön vannak, ez viszont mindig elérhető. Lehet, hogy unalmas lesz sokszor, amiket ide leírok, de ez már elsősorban magamnak szól. A Facebook általánossá tételével nincs már értelme szerkesztett énblogokat vezetni, a Yesok volt erre az utolsó próbálkozás. Persze, jön a nyavalygás minden oldalról, hogy minek írom le ezt, meg azt, ne írjam már bele ezt meg azt, szóval már egy egész szerkesztőbizottságnak kellene jóváhagynia azt is, ha leírom, hogy megvakartam a valagam, és ezt már nem akarom. A legközelebb realizálódó projektnek a filmes téma látszik, úgy néz ki, jönni fog egy forgatócsoport, hogy az életemről készítsen egy dokumentumfilm-féleséget. Na, nem azért, mert olyan okos vagyok, hanem azért, mert skizofrén vagyok, ilyen tabudöntögető jelleggel. Nem tudom, ezt írtam-e már itt. Most írom. Azt hiszem, bonyolódik az ügy, amikor kiderül, hogy az életem kivülről nézve eléggé halálosan unalmas, a buli a fejemben van. Egyáltalán nem nevezném magam (hiper)aktívnak, amit szabadidőmben csinálok, minden internetes szövegekhez, könyvekhez, íráshoz-olvasáshoz kapcsolódik, szóval körülbelül dögunalom. Körülbelül annyi az izgalmi faktor benne, mint megfigyelni a lajhár napját, és várni, hogy napjában 1x megforduljon. Szóval folynak a tárgyalások ezügyben, úgy kellene, hogy mindenki jól járjon ezzel a forgatócsoportososdi tévéfelvétellel is, mert a cél közös: tabudöntögetés.

Amit még kellene csinálnom: az undergroundra írni a Donnie Darko-ról valami ütőset, meg elkezdeni gyártani az egyetemre a beadandó dolgozatokat, ameddig még ki nem csúszom az időből. Ennyi mára.